ملی‌پوش فوتسال ایران: برای بازگرداندن جام قهرمانی تلاش می‌کنیم ریحانه کریمی؛ دختر قهرمانِ ورزش و الگویِ ایمان | دعای خیر شهدا بدرقه راهت باشد مأموریت سخت خاتون در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با چالش‌های پرشمار ظرافت‌های رفتاری و عقلانیت عملی در سیره صدیقه طاهره (س) درباره مرحومه ریحانه بهشتی | ورزشکار مشهدی که پس از مرگ مغزی، اعضای بدنش اهدا شد​ کدام صنایع بیشترین تعداد زنان را در خود جای داده‌اند؟ حضور دقیقه نودی نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتسال بانوان تصویب سند ملی اشتغال زنان | شناسایی و معرفی ۱۵۰۰ زن نامدار ایرانی خانه‌داری | چگونه حبه‌های سیر را بدون بو گرفتن دست، پوست بگیریم؟ آشپزی | همبرگر با پنیر بلوچیز، دستور پخت متفاوتی دارد تمرینات تیم ملی تنیس بانوان ایران در پاکستان آغاز شد ضرورت تقویت مهارت‌های تربیتی خانواده‌ها | تقویت گفت‌و‌گو باید از سوی والدین آغاز شود نیم نگاهی به نقش زنان در زنده ماندن ایمان شله، غذایی که برای مردم مشهد میراث است احکام شرعی | خرج کردن عیدی کودکان توسط والدین چه حکمی دارد؟ آیا اضطراب و افسردگی با تشدید «تهوع بارداری» ارتباط مستقیم دارد؟ سلامت زنان؛ سرمایه‌ای راهبردی برای سلامت خانواده آیین‌های معنوی و بصیرت‌افزایی در بارگاه رضوی | از «پرسمان دینی» تا محافل بانوان در رواق نجمه خاتون (س) «حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی
سرخط خبرها
انجام بیش از ۸۰ درصد سقط‌های غیرقانونی در خارج از مراکز درمانی| حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار سقط خودبه‌خودی است

انجام بیش از ۸۰ درصد سقط‌های غیرقانونی در خارج از مراکز درمانی| حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار سقط خودبه‌خودی است

  • کد خبر: ۳۹۳۰۵۳
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
رئیس بیمارستان الزهرا (س) تبریز گفت: بیش از ۸۰ درصد سقط‌های غیرقانونی در خارج از مراکز درمانی و عمدتاً در منازل و از طریق قرص‌های پروستاگلاندین انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم واعظی با استناد به اعلام وزارت بهداشت گفت: بیش از ۸۰ درصد سقط‌های غیرقانونی در خارج از مراکز درمانی و عمدتاً در منازل و از طریق قرص‌های پروستاگلاندین انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه به طور میانگین سالانه بین ۳۵۰ هزار تا ۵۳۰ هزار مورد سقط جنین در کشور رخ می‌دهد، اظهار کرد: از این میزان حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار مورد دارای مجوز و با تأیید پزشکی قانونی انجام می‌شود و حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار مورد نیز سقط خودبه‌خودی است و مابقی موارد، سقط‌های غیرقانونی و جنایی به شمار می‌رود.

این متخصص زنان و زایمان با اشاره به آمار تصادفات رانندگی در کشور اظهار کرد: سالانه حدود ۸۰۰ هزار تصادف رانندگی در کشور رخ می‌دهد و به طور میانگین روزانه ۴۸ نفر بر اثر سوانح رانندگی جان خود را از دست می‌دهند، حدود ۳۰۰۳ نفر مصدوم می‌شوند. ایران با داشتن ۱۸ هزار فوتی در حوادث جاده‌ای در سال، از نظر آماری یکی از بالاترین تلفات جاده‌ای در جهان را دارد.

رئیس بیمارستان الزهرا تبریز افزود: اگر آمار روزانه ۴۸ فوتی ناشی از تصادفات را با آمار تقریبی روزانه هزار جنین سقط‌شده مقایسه کنیم، درمی‌یابیم تعداد جنین‌هایی که متولد نمی‌شوند حدود ۲۰ برابر بیشتر از فوتی‌های سوانح رانندگی است.

واعظی با بیان اینکه در سراسر جهان برای مدیریت پدیده سقط جنین سیاست‌گذاری و قانونگذاری صورت گرفته است، گفت: در ایران نیز این موضوع در حال پیگیری است و با اجرای قانون جوانی جمعیت مقرر شده پدیده سقط از روش‌های مختلف مدیریت شود که اثر آن طی ۴ تا ۵ سال آینده نمایان خواهد شد.

حداقل ۸ درصد علل مرگ‌ومیر مادران در جهان ناشی از سقط غیرایمن است

وی بیان کرد: با توجه به میانگین سالانه ۳۵۰ تا ۵۳۰ هزار سقط، حدود یک‌سوم تولد‌های کشور در پدیده سقط از دست می‌رود و این مسئله به هیچ‌وجه توجیه‌پذیر نیست.

واعظی یادآور شد: مجموعه‌های قانونی، نظارتی، نهاد‌های فرهنگی و رسانه‌ای نیز در این زمینه وظیفه سنگینی بر عهده دارند تا ابعاد این موضوع را برای مردم به روشنی تبیین کنند.

وی با بیان اینکه حداقل ۸ درصد علل مرگ‌ومیر مادران در جهان ناشی از سقط غیرایمن است، گفت: در پژوهشی در منطقه MENA اعلام شده که ایران بین سال‌های ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۰ بیشترین میزان سقط جنین غیرایمن را در این منطقه با رقمی بیش از هزار سقط در روز داشته است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.